Heeft u onze nieuwe gratis app al...?

Yep: het kon niet uitblijven. Ook onze gemeente beschikt thans over een eigen app. En die is volledig gratis werkt bovendien zowel op iPhone als op Smartphone. Dus... Downloaden, die handel! 

De dienst Toerisme van Koksijde-Oostduinkerke pakt uit met een gratis mobiele applicatie. Hiermee wenst de VVV/dienst Toerisme van de gemeente Koksijde in te spelen op de toenemende trend van mobiel internet.

Met de ontwikkeling van een toeristische gemeentelijke applicatie kan de bezoeker in een mum van tijd de toeristische informatie over de gemeente Koksijde gratis raadplegen. De toeristische app is onderverdeeld in verschillende rubrieken:

  • Overnachten: met de verschillende logiesmogelijkheden
  • Eten en drinken: met een overzicht van alle restaurants en tearooms
  • Beleven: waarbij je keuze kan maken tussen de musea en bezienswaardigheden, ontspanningsmogelijkheden en wandel- en fietsroutes
  • Evenementen: waarbij alle toppers reeds tot en met juni 2013 worden voorgesteld Info met nuttige telefoonnummers 
  • Het weer: met link naar het kustweerbericht 

Bij elke locatie kan de gebruiker onmiddellijk naar de website navigeren, bellen of via de kaart de locatie van het adres vinden. Op vlak van citymarketing is deze applicatie een innovatieve en creatieve tool voor de bezoekers van onze fascinerende badplaats.

Het ontwikkelen en implementeren van deze digitale toeristische applicatie kadert binnen de strategische doelstelling om Koksijde optimaal op de kaart te zetten en te promoten. De app werd ontwikkeld door de firma Vanden Broele uit Brugge. Fascinerend Koksijde-Oostduinkerke is gratis beschikbaar via Google Play en in de App Store.

De bestuursleden van de VVV zijn bijzonder fier op hun nieuwe app. Van links naar rechts op de foto: Stephanie Anseeuw (schepen Toerisme), Charlotte Castelein (voorzitter VVV), Ivan Vancayseele (2de ondervoorzitter VVV), Mieke Ghesquière (diensthoofd Toerisme) en Luc Deltombe (1ste ondervoorzitter VVV).

Reageer