Pete Cohen fleurt opening Golf ter Hille op

Onze gemeente heeft een bijzondere ere-gast gestrikt voor de opening van de Koksijde Golf ter Hille. Peter "Pete" Cowen, een van Europa's meest gereputeerde golfcoaches, komt er 2 demonstraties geven voor het grote publiek. Voor meer info over de openingsdriedaagse (8, 9 en 10 september): lees verder!

Koksijde is klaar om het eerste hoofdstuk aan te snijden van haar golf-trilogie. Straks wordt de “driving range” (de oefenzone) immers feestelijk geopend. En dat gaat gepaard met het nodige feestgedruis. Naast de plechtige ouverture zijn er bovendien ook nog rondleidingen, workshops, een expo en demonstraties. Dit alles bovendien helemaal gratis.

De opening van de Golf ter Hille strekt zich uit over drie dagen: zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 september. Bezoekers worden om het halfuur getrakteerd op een filmvoorstelling, met aansluitend een rondleiding met gids. Op zaterdag en zondag geeft de wereldvermaarde golfcoach Peter “Pete” Cowen bovendien nog enkele knappe demonstraties. En natuurlijk wordt elk bezoek afgerond met... een drankje op de Golfbeurs!

Ofschoon de opening gratis is, moet er voor de praktische gang van zaken wel worden ingeschreven. Dit kan per e-mail naar communicatie@koksijde.be of telefonisch op 058 53 30 30.

Start-to-golf

Ondertussen draait het golfsecretariaat op volle toeren. De gratis initiaties en de betalende starterspakketten zijn zo heet als een Leuvense stoof. Inschrijven kan trouwens nog altijd, alle info en mogelijkheden staan netjes opgesomd op www.koksijdegolfterhille.be.

Apotheose

De opening van deze driving range is slechts een voorhoede. Volgend jaar, in maart, worden de eerste 9 holes opengesteld. Die zijn nu eigenlijk al zo goed als klaar, doch het pas gezaaide gras moet nog rusten en de ondergrond gedijen. De apotheose is echter voor maart 2014. Dan gaan alle 27 holes open én wordt tegelijk ook het Clubhuis ingehuldigd. Weeral feest!

Reageer